Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2015. December 08. 14:43, kedd | Helyi
Forrás: Flesch Károly Nonprofit Kft.

Ismét úton a Fradi-minibusz!

Ismét úton a Fradi-minibusz!

Decemberben ismét útjára indítjuk a Fradi-minibuszt, amely Mosonmagyaróvárra is ellátogat.

A minibuszon Ön is kiválthatja szurkolói kártyáját és arra is lehetőség van, hogy a Fradi Shop termékeiből vásároljon.

Óriási sikert aratott eddig a Fradi minibusza, amely indulása óta 49 helyszínen várta szurkolóinkat. Számos magyarországi város mellett Erdélybe, a Tusnádfürdői Nyári Szabadegyetemre és Fesztiválra, a Szatmárnémetiben megrendezett közönségtalálkozóra is ellátogatott a Ferencváros minibusza, amely a főváros legnagyobb rendezvényein is megtalálható volt, így a Sziget Fesztiválon, a Nemzeti Vágtán, és az Oktoberfest Sörfesztiválon is. A siker pedig hatalmas volt, amelynek ékes bizonyítéka a minibuszon kiváltott 3000 szurkolói kártya és a több, mint 7 millió forint értékben eladott Fradi Shop termékek.

Decemberben is elindul a Népligetből a Fradi-minibusz, amely ellátogat Gyulára, Kiskunfélegyházára, Mosonmagyaróvárra, Nagykanizsára, és Komlóra is. Természetesen ezúttal is lehetőség lesz a szurkolói kártya kiváltására! A regisztráció ugyanúgy zajlik majd, mint a Groupama Arénánál. A kártya kiváltásának díja 1000 forint, a regisztrációhoz személyi igazolványra és lakcímkártyára van szükség. Szurkolóink a Fradi Kártya kiváltásával csatlakozhatnak ahhoz a majdnem 70 ezer regisztrált drukkerünkhöz, akik a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően számos üzletben kedvezményesen vásárolhatnak.
További részletek: http://www.fradikartya.hu

Ezen kívül szurkolóink a minibuszon válogathatnak a Fradi Shop termékei közül: a mezektől a zászlókon és sálakon át megvásárolhatják legújabb kiadványunkat, a Kupák Éve című nagysikerű könyvet is mindössze 2.990,- forintért, valamint számos más egyéb emléktárgyat és relikviát. Addig is, amíg megérkezik a minibusz, érdemes ellátogatni a Fradi Shop oldalára és előre kiválasztani a megvásárolandó tárgyakat. A Fradi Shop oldala: https://shop.fradi.hu


Várjuk szeretettel!
Hajrá Fradi!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 04. 09:33, vasárnap | Sport

Major Veronika bronzérmes női sportpisztolyban

Major Veronika nagyszerű teljesítménnyel, a döntő közben szétlövést is nyerve bronzérmet szerzett a női sportpisztolyosok szombati fináléjában a párizsi olimpián Chateauroux-ban.

2024. Augusztus 04. 09:31, vasárnap | Belföld

Felszentelték a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Bözödújfalu immár nemcsak a falurombolás, hanem a közösség kitartásának, összefogásának és újjászültésének jelképe is