Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Június 30. 08:40, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Iszik és dohányzik a várandós modell, mert magzata nem lány

Iszik és dohányzik a várandós modell, mert magzata nem lány

Kiborult, mert kislányt szeretett volna, és kiderült, hogy fiút vár.

Josie Cunningham bevallotta, hogy immáron 20 napja dohányzik, mintha misem történt volna, noha gyermeket hord a szíve alatt. Sőt, bánatában borozgatott is, amikor kiderült, hogy magzata, minden várakozása ellenére nem kislány, hanem fiúcska - írja a Daily Mail.

A várandós híresség azt mondja, a borral a hír felett érzett csalódását próbálta leküzdeni, miután az első szál cigaretta nem enyhítette a fájdalmát, de még az utána elszívott egy doboz cigarettától sem lett jobb a közérzete. Kénytelen volt hát borozgatni egy keveset, hogy képes legyen úgy-ahogy összeszedni magát.

A kismama kijelentette, ha tudta volna, hogy fia, és nem kislánya születik, akkor bizony inkább választotta volna az abortuszt, és szíve vágyának engedve, akkor részt vehetett volna a Big Brother adásaiban.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.