Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Március 14. 19:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ítéletidő, nehezen járható útszakaszok - Váltakozó irányú forgalom Győr megyei főutakon

Ítéletidő, nehezen járható útszakaszok - Váltakozó irányú forgalom Győr megyei főutakon

Tükörjég az M1 autópályán, hóátfúvás, jégbordás utak a 86-os számú főúton, kamion STOP Veszprémvarsánynál.

Győr-Moson-Sopron több főútján csak váltakozó irányban, rendőri felügyelet mellett közlekedhetnek a hóviszonyok miatt a járművek.

A 81-es, a 83-as, a 85-ös és a 86-os út egyes szakaszain rendelték el a váltott irányú közlekedést, mivel a hóesés és a hófúvások miatt kisebb balesetek történtek, vagy jelentősen megnőtt ezek bekövetkeztének veszélye.

Az M1 autópálya Győr-Komárom közötti szakaszán mindkét pályatesten „tükörjég” alakult ki. Ez nehezíti a gépjárművek közlekedését.

Az említett útszakaszon négy koccanásos baleset történt, ezért a helyszínelés idején a balesettel érintett útszakaszokon rendőri forgalomirányítás mellett egy sávon haladhatnak a járművek. A fogalomtorlódás elkerülésére indokolt esetben az autópálya 115 km szelvényében a forgalmat a 81 számú főútra terelik a rendőrök.

A 82. számú főútvonalon Veszprémvarsánynál kamion STOP van érvényben. A 7,5 tonna feletti gépjárművek forgalmát Gic irányába terelik a rendőrök.

A 86. számú főúton a rábacsanaki elágazótól Beledig több helyen jégbordás útszakasz és hóátfuvás nehezíti a forgalmat. Az elakadt és keresztbe fordult kamionok elzárják a közlekedők útját, ezért a csornai körforgalomnál a rendőrség a tehergépjárműveket Kapuvár irányába tereli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.