Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Május 15. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Új őrület: szülés után felfedik bájaikat a sztármamák

Új őrület: szülés után felfedik bájaikat a sztármamák

Hol van az az idő, amikor a hírességek a gyermekük születése után sokáig még az orrukat sem dugták ki otthonról? Most a sztáranyukák szexi külsejükkel hívják fel magukra a figyelmet!

Ki mondta, hogy egy édesanyának, aki nemrég szült, kötelező, hogy bő ruhákban és slamposan járjon? Hiszen életük legszebb időszakát élik, és bármilyen közhelyesen is hangzik, de valóban ragyognak a boldogságtól, így vétek lenne elbújniuk a világ elől! Éppen ezért Dobó Kata két hónappal kislánya világrajövetele után megjelent egy divatbemutatón, ahol egy csipkés La Nerella ruhát viselt. Az átlátszó darab szinte semmit sem hagyott a képzeletnek, és minden férfi alaposan szemügyre vehette a színésznő csodás alakját.

Ahogy Beyoncé is közszemlére tette a domborulatait alig kilenc héttel a szülése után. Ugyanis Katához hasonlóan ő is egy csipkével és tüllel díszített Givenchy estélyiben jelent meg egy gálán. Mindketten bebizonyították, hogy egy újdonsült anyuka is lehet nagyon merész, és bátran viselhetnek olyan ruhákat, amelyek nem takarnak sokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.