Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 06. 08:26, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Új VV románc: összejött Eszter és Péter

Új VV románc: összejött Eszter és Péter

Napról napra közelebb kerül egymáshoz a VV5 kiutált ügyvédnője, Eszter és a nagy étvágyú Péter. Románc szövődik közöttük, de vajon mit szól mindehhez a napokban visszaküldött Vera

Napról napra egyre jobban elmélyül Péter és Eszter kapcsolata. A két villalakó lassan, de biztosan közeledik egymáshoz és boritékolható, hogy összejönnek... Bimbódzó kapcsolatukat a bokszedzések is megerősítik.

"Tök jó, hogy van egy ilyen stabil partnerem, aki ugyanúgy veszi a dolgokat, mint én" - áradozott a riportszobában Péter a lányról, aki a látottak alapján maga sem közömbös. Az elmúlt hetekben egyre többször látni őket, amint meghitten beszélgetnek, a fiú pedig a többi lánynál már amúgy sem rúghat labdába, amióta VV Veronika és Vera a hétvégén összerakták a képet, miszerint mindkettőjüket alaposan szédítette a villa veteránja. A komoly ügyvédnővel egyébként is sokkal jobban összeillene, így lehet, hogy hamarosan megszületik a villa újabb álompárja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.