Városlista
2024. október 7, hétfő - Amália

Hírek

2011. December 28. 15:28, szerda | Belföld
Forrás: Pécsi STOP/nbcationnews.com

Jézus jelent meg a családnál, meghallgattattak az imák? Videó!

Jézus jelent meg a családnál, meghallgattattak az imák? Videó!

A Megváltó arcképét vélte felfedezni egy amerikai család összeolvadt, majd megfagyott zsírkrétákban a karácsonyt megelőző napokban.

A "jelenés" Blue Springsben történt. A zsírkrétákat egy, az interneten talált játék kapcsán olvasztották fel, formákba öntötték, majd a hűtőbe tették - nyilatkozta Tara Gomez az nbcactionnews.com-nak, aki kisfiával közösen alkotott. Mikor negyed óra múlva kivette őket a hűtőből, legnagyobb megdöbbenésére az egyik fagyott zsírkrétatömbről egy Jézus-szerű kép nézett vissza rá.

A nő szerint ez egy válasz volt imáira. Hozzátette: a zsírkréta-Jézus arcot a család megtartja, semmiképpen nem fogja eladni.

Videó a Jézus-arcú zsírkrétáról:

A fenti eseten kívül Jézust a közelmúltban egy sziklafalon is látni vélték, valamint egy, az Indiai-óceánon található szigeten is lencsevégre kaptak egy alakot a felhőkben, aki a fotós szerint egyértelműen a megváltót formázza.

Címkék: Jézus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 07. 08:04, hétfő | Belföld

Labdarúgó NB I - Hazai siker a paksi rangadón, először vesztett pontokat a Ferencváros

A Paks hazai pályán 3-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának zárómérkőzésén.

2024. Október 07. 08:02, hétfő | Belföld

Matteo Salvini: megszületett az európai népek szövetsége, amely békét akar

Megszületett az európai népek szövetsége, amely békét akar - jelentette ki Matteo Salvini, aki a Patrióták Európáért politikusai beszédei után zárta a Liga nagygyűlését a lombardiai Pontidában vasárnap.

2024. Október 07. 07:56, hétfő | Belföld

Meteorológia: a hét közepén ismét újabb esőre kell készülni

A jövő hét elején a reggeli ködfoltok feloszlását követően többórás napsütésre lehet számítani, de szerdától ismét változékonyabbá válik az időjárás és többfelé kell esőre készülni.

2024. Október 07. 07:52, hétfő | Belföld

Gázrobbanás történt Tapolcán, egy ember megsérült