Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2019. Július 20. 10:10, szombat | Helyi
Forrás: MKC SE

Jó iramban kezdődött el az MKC első nyári felkészülési mérkőzése

Jó iramban kezdődött el az MKC első nyári felkészülési mérkőzése

Eu-Fire Mosonmagyaróvár – HK Slovan Duslo Sala 32 – 23 (19 – 12)

Az első percekben tudta tartani a lépést a csapatunkkal, a cseh – szlovák bajnokság bronzérmese. Három – három után azonban négy góllal ellépett az MKC és ezt az előnyét az első harminc percben meg is őrizte. A mosonmagyaróvári csapatban gólokkal mutatkoztak be az új igazolások és a nézők örömmel nyugtázták, hogy a gólszerzés terén színesebb az MKC új kerete. A Duslo Sala is sokkal komolyabb játékerőt képviselt, mint tavaly decemberben és a mozgékonyságával a mérkőzésben tudott maradni. A félidő hajrájában jobban dominált a csapatunk, de igazán folyamatos játékról még nem lehetett beszélni.
A fordulás után is sokat cseréltek, forgatták a csapatokat az edzők és ebből az MKC jött ki jobban. Hét gólosra sikerült növelni az előnyünket és a dinamikus, komoly lövőerővel rendelkező Lancz Barbora az első nyílt színű tapsot is megkapta az MKC szurkolóktól. Bognár Róbert visszaküldte a pályára az MKC tapasztalt kézilabdázóit, akik kézben tartották a továbbra is jó ütemű edzőmérkőzést. Az utolsó tíz perc ismét a kísérletezésről szólt, hiszen a még nem teljesen egészséges Holesován kívül mindenki pályára lépett. Néhány pontos támadással és gyors lerohanással a találkozó legvégén sikerült az előnyt is növelni és így végül kilenc góllal győztük le az ellenfelünket az első nyári felkészülési mérkőzésen.

Bognár Róbert az MKC vezetőedzője:

Első felkészülési mérkőzésnek tökéletesen megfelelt ez a mai találkozó és elégedett is vagyok azzal, amit láttam. Kemény fizikai munka közben vagyunk, tehát játékban sokkal többet nem is várhattunk. A fiatal játékosaink közül többen, egy kicsit izgultak, hiszen nem szerepeltek még ennyi néző előtt. Keményen megdolgoztatott minket a Duslo Sala, amely nyíltan és sportszerűen kézilabdázott.

Eu-Fire Mosonmagyaróvár – HK Slovan Duslo Sala 32 – 23 (19 – 12)

Felkészülési mérkőzés
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna – 500 néző
2019. július 19., péntek, 18.30 óra.
Játékvezetők: Horváth Péter – Marton Balázs

Eu-Fire Mosonmagyaróvár:
Dányi – Katona 4 (1), Popa 3, Tilinger 2 (1), Horváth B. 2, Hudák 2, Hajtai 5
Csere: Fritz (kapus), Bardi 3, De Souza 3 (1), Domokos 1, Holesová, Lancz 5, Szalai Zs. 2, Lázár, Paróczai
Vezetőedző: Bognár Róbert

HK Slovan Duslo Sala:
Furgaláková – Takacová 2, Némethová 7 (3), Rácková, Königová 3, Uslaková 2, Pócsiková 2
Ladicsová (kapus), Gajdosová, Spendlová 2, Kurhavová, Janicic 4, Tisajová 1, Kisová
Vezetőedző: Jan Packa

Hétméteres: MKC 4 / 3 Sala 3 / 3
Kiállítás: MKC 10 perc Sala 4 perc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.