Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Október 15. 09:36, csütörtök | Helyi

Jótékonysági "Ötórai tea" a Cselley-házban

Jótékonysági

Hagyományteremtő céllal szervezte meg az első "Ötórai teát" a Lions Club Mosonmagyaróvár a Cselley-házban. A zenés, jótékonysági eseményen befolyt összeggel, a látássérülteket segíti a szervezet.

A Rizikófaktor és a Grappa Jazz együttesek léptek fel az első eseményen a Cselley-házban.

Mivel az év nagy részében, a Lions Club rendezvényei is elmaradtak, így fontos volt, hogy olyan programot indítson az egyesület, amivel minél több segíteni vágyót megmozgatnak. Mivel október a látás hónapja, október 15-e pedig a fehérbot napja, így a Lions Club, a befolyt összegből a látássérülteket támogatja és a vakvezető kutyát eltartását segítik.

A mosonmagyaróvári Lions Club több programot is indított az elmúlt időszakban, mindegyiket jótékonysági céllal, a Cselley-házba tartott ötórai tea mellett ilyen a Lions Beszélgetések programsorozat is. A jótékonysági rendezvények programjairól a közösségi oldalon tájékoztat a szervezet.

A Mosonmagyaróvári Városi Televízió összefoglalója:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.