Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. November 03. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Justin Bieber hamarosan apa lesz

Justin Bieber hamarosan apa lesz

Egy 20 éves kaliforniai nő azt állítja, a 17 éves tinisztár gyermekének az apja.

Mostanában lehetett arról hallani, hogy Justin Bieber és Selena Gomez közös jövőt terveznek, és családalapításon törik a fejüket, de ha hinni lehet a legújabb pletykáknak, akkor ez már a múlt.

Egy húszéves rajongó ugyanis apasági pert indított Justin Bieber ellen. Mariah Yeater szerint három hónapos kisfia az énekestől született, és bírósági keresetet nyújtott be, hogy a tinisztárt DNS-vizsgálatra kényszerítse. Yeater azt is tudja, ahogy a vizsgálat őt igazolja, követeli, hogy Bieber anyagilag is támogassa őket a jövőben.

A nő azt állítja, hogy a múlt év októberében, egy Los Angeles-i koncert után került szexuális kapcsolatba Bieberrel, a színfalak mögött. Az énekes testőreivel üzent, hogy várja őt a koncert után, és képtelen volt ellenállni a csábításnak. "Amikor megláttuk egymást, egyértelműen vonzalmat éreztünk mindketten, és csókolózni kezdtünk. Alig vártuk, hogy egy félreeső zugban végre ketten lehessünk" -nyilatkozta a fiatal nő.

Az énekes szóvivője szomorúnak tartja, hogy valaki ilyen rosszindulatú és bizonyíthatóan hamis állításokat terjeszt, csakhogy bemocskolja egy fiatal tehetség hírnevét. A bíróság azonban még nem döntött, eleget tesz-e Yeater kérésének, pedig ez az egyetlen módja annak, hogy kiderüljön: mindez csak pletyka-e?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.