Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. December 20. 11:39, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr- Főkapitányság

Kábítószert termesztettek Jánossomorján

Kábítószert termesztettek Jánossomorján

Vádemelést javasol a rendőrség négy gyanúsított ellen, akik kábítószert termesztettek Jánossomorja térségében.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozást folytatott N. D. 23 éves, T. D. 22 éves és F. A. 25 éves jánossomorjai lakosok ellen kábítószer birtoklása bűntett, T. B. 29 éves levéli lakos ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A mosonmagyaróvári járőrök lakossági bejelentést követően fedezték fel a kábítószergyanús növényeket 2015. július 27-én Jánossomorja külterületén. Az erdőben három különböző helyszínen, összesen 18 tő, szemmel láthatóan gondozott növényt találtak elültetve, amiket lefoglaltak. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a fiatalokat és megállapították, hogy a magokat saját használatra ültették, gondozták.

A rendőrök a négy férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottakat kihallgatták az ügyben. A szakértői vizsgálatok megállapították, hogy mindannyian fogyasztottak tiltott szert és a lefoglalt növények kábítószernek minősülnek.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.