Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Szeptember 28. 00:00, vasárnap | Helyi

Kapunyitás a Wittmann Robottechnikai Kft-nél

Kapunyitás a Wittmann Robottechnikai Kft-nél

Az idén 15. születésnapját ünneplő Wittmann Robottechnikai Kft. 2014. szeptember 24-én megnyitotta üzeme kapuit kereskedő partnerei és a média képviselői előtt.

A cég 7600 m2-en, 170 fővel gyártja a cégcsoport termékeit.

Program
1. Helyszín: FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont
Mosonmagyaróvár, Szent istván király út 143.


10.00-10.30 Megnyitó beszéd, köszöntő - Dr. Werner Wittmann tulajdonos, Dr. Árvay István polgármesteri jogkört gyakorló alpolgármester
10.30-13.00 Előadás a termékekről, fejlesztésről
Robot - Martin Stammhammer; Fröccsöntőgép - Roland Miles
Alapanyagellátás - Markus Wolfram; Temperálás - Gerald Schodl


2. Helyszín. Wittmann Robottechnikai Kft.
Mosonmagyaróvár, Eke u. 6.
10.30 -13.00 Gyárlátogatás a Wittmann Robottechnikai Kft-nél

Hírek a Wittmann cégcsoportról:

1. A 2014-es Fakuma kiállításon a Wittmann cégcsoport bemutatta az új "W8 pro" szériás robotcsaládot és a "state of the art" enguszkiszedő robotokat.

Az idei évi vásári mottó, a "be smart" találó kifejezés. Az idei év FAKUMA kiállításon a WITTMANN cég bemutatta a W843Pro típusú robotot, ami a "W8 pro" robotcsalád legújabb tagja. a "W8 pro" széria jelenti a "W8"-as jelenlegi robotcsalád továbbfejlesztett változatát, amely immár 10ezerszer bizonyította hatékonysását.

2. WITTMANN BATTNFELD tanúbizonysátog tett szakértelméről a folyékony szilikon alapanyagú mikrofröccsöntés területén

2014. június 3-5-ig a WITTMANN BATTENFELD cég bemutatkozott a Stuttgartban rendezett Medtec Europe - az egészségügyben használatos technológiák vezető európai szakvására keretén belül a szakközönség előtt. A teljes mértékben elektronikus vezérlésű EcoPower valamint a kis- és mikro-méretű gyártási célokra tervezett MicroPower gépeinek köszönhetően a WITTMANN BATTENFELD az utóbbi években az egészségügyben alkalmazott technológiák kompetens beszállító partnerévé vált.

3. Az autók károsanyagkibocsátása az innovatív műanyagtechnológiának köszönhetően is csokkenthető.

Csökkenő tömeg azonos vagy magasabb teljesítmény mellett - napjainkban ez az autóipar egyik legnagyobb kihívása a kibocsátási értékek és a gépjárművek üzemanyagfogyasztásának csökkentése érdekében. Ezzel összefüggésben a kíváló minőségű, innovatív és a legnagyobb terheléseknek is ellenálló műanyag alkatrészek egyre nagyobb jelentőséggel bírnak. A németországi Ahlenben székelő Winkelmann Powertrain Components vállalat korán felismert ezt a trendet és a Duroplast műanyagokból készülő szíjtárcsák gyártására helyezte a hangsúlyt. A gyártáshoz a gépeket a WITTMANN BATTENFELD szállítja.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 06. 08:03, kedd | Belföld

Kínai támogatást kap a Liberty Dunaújváros

A Liberty technológiai partnere, a CISDI megkapja a pénzügyi támogatást a dunaújvárosi acélműben megvalósuló nagyberuházáshoz - közölte a Liberty hétfőn az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús