Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Március 05. 12:02, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Kedden szünetel az okmány- és járműügyintézés

Kedden szünetel az okmány- és járműügyintézés

Uniós rendszerátállás miatt szünetel az okmány- és járműügyintézés március 7-én, kedden - tudatta a Miniszterelnökség közleményben az MTI-vel vasárnap.

Európai uniós informatikai átállás miatt az ország valamennyi kormányablakában szünetel az okmány- és járműügyintézés, az okmányirodák pedig zárva tartanak március 7-én, kedden.

A Schengeni Információs Rendszer új verziójának üzembe helyezése miatt a kormányablakokban ezen a napon nem intézhetők például a személyi igazolvánnyal, lakcímkártyával, jogosítvánnyal, útlevéllel, diákigazolvánnyal kapcsolatos ügyek, illetve többek között a gépjármű forgalmi engedély, forgalomból való kivonás és forgalomba helyezés ügyintézése is szünetel.

Továbbá március 6-án, hétfőn csak a délig rögzített kérelmek esetében van lehetőség az azonnali, 24 órás eljárás keretében kiállított útlevelek átvételére aznap 15 óra után a Központi Okmányirodában (Budapest, XIII. ker. Visegrádi u. 110.) - közölte a Miniszterelnökség.

Címkék: kormányablak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: