Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Március 05. 14:43, csütörtök | Helyi

Képek a szerdai balesetről, és hamis rendszámmal közlekedett

Képek a szerdai balesetről, és hamis rendszámmal közlekedett

Visszatekintünk a szerdai kék hírekre.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. március 4-én 11 óra 45 perckor a 86-os számú főúton, a Mosonmagyaróvár és Mosonszolnok közötti útszakaszon. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy Opel Meriva típusú személygépkocsi sofőrje a haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért az előtt forgalmi okból lassító Opel Astra típusú autó hátuljának ütközött. Az ütközés következtében a vétlen gépjármű az úttestről lesodródott, majd az út melletti füves területen felborult, így került nyugalmi helyzetbe.

Az Opel Meriva ezt követően nekiütközött egy szintén előtte, forgalmi okból álló Fiat személyautó hátuljának.

A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A mosonmagyaróvári rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés megalapozott gyanúja miatt fogtak el egy helybéli férfit.

A járőrök Mosonmagyaróváron, a Károly utcában intézkedtek 2020. március 4-én 13 óra 50 perckor egy gépkocsi vezetőjével szemben. Az ellenőrzés során megállapították, hogy az autó hatósági jelzése nem a jármű eredetei rendszáma és a rendszámtáblák körözését a szlovák hatóság elrendelte. A sofőr az intézkedő rendőröknek azt állította, hogy a személygépkocsi forgalmi engedélye nincs nála.

A rendőrök a 32 éves járművezetőt elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A mosonmagyaróvári férfi a kihallgatás során elismerte, hogy a gépjármű osztrák honosságú és a forgalmi engedély a jármű napellenzőjében van elrejtve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.