Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2011. Július 17. 18:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Késedelmet szenved a kaszinóberuházás: miért állnak a gépek Bezenyénél?

Késedelmet szenved a kaszinóberuházás: miért állnak a gépek Bezenyénél?

Nem történt előrelépés május óta a bezenyei kaszinóberuházásban azon kívül, hogy kaviccsal kiszélesítették a vasúti átkelő lejáróit. Azt sem fedték be szilárd burkolattal - mondta a Magyar Nemzetnek Kammerhofer Róbert, a Győr-Moson

Mégis épülhet ugyan kaszinókomplexum Magyarországon- ha nem is Sukorón és nem is kiemelt állami beruházásként. Az Eurovegas névre keresztelt, kaszinót és rendezvényközpontot magába foglaló, ötmilliárd eurósra becsült beruházás befektetői azt állították, az alapkőletétel májusban lesz, utána heteken belül indulnak a munkálatok.
Bezenye első embere mellett azonban a szomszédos Hegyeshalom polgármestere is beszámolt arról, hogy ugyan bizonyos földmunkákat elvégeztek a beruházással kapcsolatban, de azóta nem történt semmi.
A befektetők szerint azonban a beruházás rendben zajlik. - Minden szükséges engedély rendelkezésre áll, ismereteink szerint a beruházás előkészítése zökkenőmentesen halad- reagált a kaszinóberuházással kapcsolatban a befektetők nevében a Heart Communications média- és PR ügynökség.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

KSH: a benzin 6, a dízel 1 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 610 forint volt, ami 6 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértékénél.