Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Április 29. 13:36, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Késsel rabolt egy doboz cigit, egy öngyújtót és egy energiaitalt

Késsel rabolt egy doboz cigit, egy öngyújtót és egy energiaitalt

A 31 éves férfi Turán egy üzletben késsel fenyegette az eladót, akitől a bevétel átadását követelte, végül csak egy doboz cigit, egy öngyújtót és egy energiaitalt zsákmányolt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 31 éves férfi szombaton délután bement egy Turán lévő üzletbe, ahol kezében egy késsel az eladótól a bevétel átadását követelte. Ennek az eladó nem tett eleget, így a férfi egy doboz cigarettát, egy öngyújtót és egy energiaitalt magához véve távozott az üzletből. Személyi sérülés az eset során nem történt.

Az időközben értesített rendőrök a bűncselekmény bejelentését követő fél órán belül, állampolgári segítséggel Turán elfogták a feltételezett elkövetőt, akivel szemben a Gödöllői Rendőrkapitányságon felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Címkék: kés, rablás, tura

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott