Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2016. Április 29. 07:45, péntek | Helyi
Forrás: MKC SE

Két ponttal gazdagabban jöttünk haza Budaörsről

Két ponttal gazdagabban jöttünk haza Budaörsről

Némi elszámolni valóval utaztak a lányok tegnap Budaörsre. Közel negyven percig várni kellett ugyan az átütő erőre, de végül eleget tettek a saját maguk irányába állított elvárásoknak...

Bizonytalanul kezdték a csajok a mérkőzést, ami meglátszott a kapkodva eladott labdáinkon és azokon az apró hibákon, amin több támadásunk is elúszott. Ráadásul a védelmünk sem volt éppen a helyzet magaslatán és hiányzott belőle a szükséges agresszió. Sokat segített azért, hogy az első félidő során Gerháth Fanni kimondottan jól szállt be a játékba, miközben a szélek is működésbe lendültek. Összességében viszont mégis kissé szürke volt a teljesítményünk és elmaradtunk attól, amit az előzetes felkészülés során begyakoroltak csajok. A második játékrészben aztán fokozatosan ugyan, de minden szempontból látványos javulásnak indultunk. Nem csak a rendezetlen védelem, hanem felállt fal ellen is eredményesek voltunk, miközben a védelmünk is jól szuperált. Nagyjából húsz perccel a vége előtt vettük át a vezetést, onnan pedig már nem is volt megállás. Uralmunk alatt tartottuk a mérkőzést, és tíz gól szereztünk, amíg az egyre fáradtabb budaörsi gárda csak hármat.

Mestermérleg

Varga József: A mérkőzés második felével maximálisan elégedett vagyok, csak előtte ne lettünk voltunk olyan figyelmetlenek és pontatlanok. Örülök, hogy sikerült visszavágnunk az alapszakaszbeli vereségért.

Mihály Attila: Az elmúlt két meccsen nyújtott produkciónk után egy nagyon jó első félidőt produkáltunk. Bíztam benne, hogy ez így is marad, de a belső posztokon gyenge teljesítményt nyújtottunk, főképp ez eredményezte a különbséget.

Fotó: Györe Béla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 03. 09:02, szombat | Belföld

Változik több térségben a Volánbusz menetrendje augusztus 17-től

Több térségben menetrendi módosítások lépnek életbe augusztus 17-től a Volánbusznál - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés