Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. November 07. 07:41, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Két repülőgép is Budapesten szakította meg az útját este

Két repülőgép is Budapesten szakította meg az útját este

Két utasszállító repülőgép is Budapesten szakította meg útját kedd este, a Wizz Air műszaki, a British Airways egészségi okok miatt szállt le a ferihegyi repülőtéren.

A Flightradar24.com élő radarképe szerint a Wizz Air 2335-ös, Budapest és Milánó-Malpensa közötti járata fél órával a felszállást követően, a magyar-szlovén határ fölött fordult vissza a Liszt Ferenc-repülőtérre, majd 21 órakor rendben leszállt.

A HungaroControl tájékoztatása szerint a pilóták műszaki okok miatt döntöttek a visszafordulás mellett, elsőbbséget nem kértek a leszálláshoz.

Az MTI az ügyben kereste a légitársaságot, későbbre ígértek tájékoztatást.

Nem sokkal később a British Airways 884-es, London-Heathrow és Bukarest közötti járata is Budapesten szakította meg útját, mert a másodpilóta rosszul lett. A kapitány így egyedül landolt a géppel.

Címkék: budapest, ferihegy, repülő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.