Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Április 01. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kétmillió dollárt költ a szülésre Jessica Simpson

Kétmillió dollárt költ a szülésre Jessica Simpson

Terhessége óta elvesztette a realitás érzékét a szőke sztár, aki a szülésre készülve egy egész kórházi szárnyat kibérelt, és börtönt csinál az intézményből.

Minden várandós nő izgul a szülés előtt, és igyekszik a lehető legalaposabban felkészülni a nagy napra. Így tesz Jessica Simpson is, a barátai elmondása szerint azonban a 31 éves sztár teljesen elvesztette a józan ítélőképességét, és értelmetlen túlzásokba esik.

A lányát januárban világra hozó Beyoncéhoz hasonlóan Simpson is kibérelt egy teljes kórházi szárnyat félmillió dollárért, ráadásul az intézmény saját őrei helyett 30 másik biztonsági embert szerződtetett 1,3 millió dollárért, hogy napi 24 órában felügyeljenek a babára. "Attól fél, hogy elrabolja valaki a kicsit, ezért börtönt csinál a szülészetből - mondta el egy ismerős. - Ha a család vagy a barátok meg akarják látogatni őket, több ellenőrzési ponton kell majd átmenniük."

A sztár ezenfelül azt is kikötötte, hogy a gyerek csak magánrepülőn utazhat, és felbérelte egyik hasonmását is, akinek az lesz a feladata, hogy elterelje a lesifotósok figyelmét. A baba 14500 dolláros bölcsőjét is számításba véve így a szülésre és az azt követő napokra Simpson összesen kétmillió dollárt, azaz közel 450 millió forintot költött, a csillagászati árat azonban már csak azért sem sokallja, mert csupán a baba első fotóinak eladásából 4 millió dolláros bevételt remél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.