Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Október 30. 02:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Kevesebben...

Kevesebben...

Változáson esett át a Mosonmagyaróvári KC SE felnőtt kerete.

Németh Veronika ugyanis távozott a csapattól és a VKLSE Győrhöz igazolt, sőt két bajnokin már játszott is új klubjában. A 20 éves irányító a több játéklehetőség reményében váltott. Németh Veronika 2016 áprilisában igazolt az MKC-hoz, és az előző szezonban junior csapatunk legjobbja volt, hiszen 28 találkozón 194 gólig jutott.

Németh Veronika után újabb játékosától vált meg az EU-FIRE Mosonmagyaróvár. Markovics Rebeka a több játéklehetőség reményében távozott a klubtól a Kozármisleny együtteséhez. A 20 éves balszélső 2016-ban igazolt az MKC utánpótlás csapatához, majd teljesítményével kiérdemelte, hogy a felnőtt mérkőzésen is lehetőséget kapjon.



Korábbi játékosainknak sok sikert kívánunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.