Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Szeptember 14. 17:57, vasárnap | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE

Kiegyenlített küzdelemben maradtunk alul

Kiegyenlített küzdelemben maradtunk alul

Női kézilabda NBI, Alapszakasz 3. forduló, 1000 néző
Érd – MKC SE 26:23 (13:13)

Összefoglaló

Az érdi gárdát látogattuk soron következő mérkőzésünk alkalmával. Közel ezer néző előtt vívtunk végletekig kiegyenlített párharcot az Érd Arénában. Szó szerint fej-fej mellett telt az egész meccs, és izgalomban nem volt hiány. Hiszen hol a hazaiak, hol a Lajta parti hölgyek ragadták magukhoz az előnyt. Azt megállapíthatjuk, hogy egy ilyen kaliberű játékosállomány ellen, idegenben ilyen magabiztosan helyt állni igazán biztató. A szezon elején járunk és a játékoskeret is szinte friss. Ha ezen a vonalon maradunk, akkor lesz még itt bőven minek örülni. Hajrá csajok, csak így tovább!

Kezdő felállás: Schneck Réka – Jana Knedlikova, Kurucz Ivett, Gyimesi Kitti, Tóth Gabriella, Sandra Filipovic, Hajtai Vanessza

Hajtai Vanessza értékelése: Nagyon jó meccset tudtunk játszani az Érd ellen, és úgy gondolom megérdemeltük volna az egy, de akár két pontot. Nagyot küzdöttünk és mindenki nagyon akarta győzelmet. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de remélem mindenki látta, hogy mi mindent megtettünk. Fantasztikus, hogy ennyi szurkoló velünk tartott és buzdított. Köszönjük!!

Róth Kálmán nyilatkozata a mérkőzésről: Végig egyenrangú ellenfelek voltunk. Úgy, hogy néhol 2-3 góllal is vezettünk. Ahogy a Dunaújváros ellen, úgy most sem engedték, hogy nyerjünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 06. 12:20, kedd | Sport

Kategóriagyőzelem a Fehérvár Ralin

Ákos és Tomi az előkelő első helyre terelte be a Skoda Fabia R2-őt a Fehérvár Rally-n!

2024. Augusztus 06. 08:03, kedd | Belföld

Kínai támogatást kap a Liberty Dunaújváros

A Liberty technológiai partnere, a CISDI megkapja a pénzügyi támogatást a dunaújvárosi acélműben megvalósuló nagyberuházáshoz - közölte a Liberty hétfőn az MTI-vel.