Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2021. Május 15. 11:12, szombat | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Kimosta győztes lottószelvényét egy kaliforniai nő

Kimosta győztes lottószelvényét egy kaliforniai nő

Állítása szerint a nadrágzsebében felejtette és kimosta 26 millió dollárt (7,6 milliárd forintot) érő nyertes lottószelvényét egy nő Kaliforniában.

A nyertes SuperLotto Plus-szelvényt még novemberben vásárolták egy norwalki vegyesboltban - írja a BBC News.

A nő, akinek személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, a biztonsági kamerák felvétele szerint valóban vásárolt egy szelvényt az üzletben akkoriban.

A 26 millió dolláros nyereményért csütörtökig lehetett jelentkezni.

A norwalki vegyesbolt egyik alkalmazottja a Whittier Daily News című helyi napilapnak nyilatkozva elmondta, hogy szerdán egy nő sétált be a boltba és azt állította, hogy ő nyerte meg a lottót, de elveszítette a szelvényt és attól tart, hogy véletlenül kimosta.

A California Lottery szóvivője, Cathy Johnston szerint a biztonsági kamerák felvétele nem elegendő a nő állításának alátámasztásához és az asszonynak "meggyőző bizonyítékkal" kell előállnia. Hozzátette, a felvétel egy másolatát ugyanakkor továbbították az illetékeseknek és az ügyet tovább vizsgálják.

Amennyiben a nőt nem ismerik el nyertesként, a pénzt a kaliforniai állami iskolák között osztják szét. A kaliforniai lottó szabályainak megfelelően a nyertes szelvény értékesítője 130 ezer dollárt kapott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.