Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Március 08. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kísértetek ellen fogadott testőrt a sztár

Kísértetek ellen fogadott testőrt a sztár

Adele meg van győződve róla, hogy új otthonát kísértetek lakják, ezért testőrt fogadott maga mellé.

Nem mer egyedül maradni új otthonában Adele, ugyanis meg van győződve róla, hogy a házat kísértetek járják. A népszerű énekesnő alig egy hete bérelte ki magának a két és fél milliárd forintot érő egykori zárdát, amelyhez 25 hektáros telek és két úszómedence is tartozik, de egy kicsit máris megbánta a döntést, mert folyamatosan ijesztő hangokat hall a falak között. "Eleinte nagyon lelkes volt, hogy egy ilyen hatalmas házba költözhet, de most már nem olyan boldog - mondta el a sztár egyik ismerőse. - Meg van győződve róla, hogy szellemek laknak vele."

Félelmei ellenére Adele azonban elhagyni nem szeretné az épületet, ezért inkább arról gondoskodott, hogy soha ne kelljen egyedül maradnia. "Esküt tett, hogy soha többet nem alszik ott egyedül, úgyhogy beköltöztette magához a volt sofőrjét - árulta el a barát. - Most testőrként alkalmazza őt, és évi 100 ezer fontot (35 millió forintot) fizet neki azért, hogy vele lakjon."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.