Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Március 17. 08:45, csütörtök | Helyi

Kitüntetések március 15-e alkalmából

Kitüntetések március 15-e alkalmából

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából, állami kitünteseket adtak át március 11-én, a Szépművészeti Múzeumban.

Magyar Arany Érdemkeresztet vehetett át Moldoványi Géza, a Fejes Józsefné Zenei Alapítvány kuratóriumának tiszteletbeli elnöke, a Flesch Károly Nemzetközi Hegedűverseny alapítója.

Magyar Ezüst Érdemkeresztben részesült Jáni Lajos a Mosonmagyaróvári Kertbarátok elnöke, valamint Thullner István nyugalmazott általános iskolai tanár.

Mosonmagyaróvár térségéből Magyar Arany Érdemkeresztet vett át Markó Lajosné, a püski Doni Bajtársi Szövetség alelnöke, valamint Szőke László Hegyeshalom polgármestere.

Magyar Ezüst Érdemkeresztettel ismerték el Wandraschek Ferenc Antal munkáját, akiLébény város társadalmi életében végzett kiemelkedő tevékenységéért vehette át a díjat.

A kitüntetéseket dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője adta át a díjazottaknak március 11-én.

Fotó: Facebook/Thullner Zsuzsanna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.