Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Június 11. 20:55, kedd | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Köszönet!

Köszönet!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság köszönete a segítéségért, az összefogásért!

"A Duna rendkívüli árhulláma jelentős pusztítást okozott Nyugat-Európában. Az, hogy Győr-Moson-Sopron megyében a megáradt folyók nem öntöttek el településeket és nem kellett tragédiával szembenéznünk, az az árvízi védekezésben érintett szervek, szervezetek szakmai hozzáértése mellett nagyban köszönhető a megyében felelősséggel önkéntes munkát vállaló önkénteseknek, akik erejüket megfeszítve dolgoztak a gátakon.

Köszönjük mindazoknak, akik akár igazgatóságunk honlapján regisztrálva, akár az általunk meghirdetett ügyfélszolgálatos telefonszámokon jelentkezve, akár az internetes fórumokon szerveződve jöttek, amikor ember kellett a gátra. Köszönetet mondunk azoknak is, akik névtelenségbe burkolózva, önszántukból tették, amit a szívük diktál és kétkezi munkájukkal, vagy élelemmel, frissítőkkel segítették a védekezésben résztvevőket.

A mért vízállások megyénkben is mindenhol meghaladták az eddigi legnagyobb vízállás értékeket… azonban alulmaradtak a minden eddigi legnagyobb összefogást meghaladó összefogással szembeni küzdelemben!

A katasztrófavédelem nemzeti ügy – ez az árvízi védekezésnél megnyilvánult! A védekezési munkálatokat végző szervezetek összehangolt működése, társszervek, karitatív szervezetek, gazdasági társaságok, civil szervezetek, lakóközösségek, baráti társaságok, az egyének összefogása segítette, szolgálta a köz érdekét! Köszönet érte!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.