Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Szeptember 29. 17:56, hétfő | Helyi

Közlekedési csomópont - világítás átadása

Közlekedési csomópont -  világítás átadása

A Jánossomorjai Ipari Park a város és a nagyvállalatok segítségével évről - évre folyamatosan fejlődik.

2014. szeptember 29. hétfőn 11:00 órakor került sor az új közlekedési csomópont világítás átadására, melyen a támogató cégek és az önkormányzat vett részt.

Első lépésként még 2013 nyarán a PEZ Production Europe Kft. (az 1927 óta hires PEZ–cukorkák valamint vitaminozott étrend kiegészítők gyártója), az AMB Components Bt. (a német BINDER csoport tagja), valamint az Ed.Haas Hungaria Kft. (a népszerű pudingok és sütést segítő termékek gyártója) elhatározta, hogy biztonságossá teszik a csomópont két oldalán található buszmegállókat, így az útburkolatba fényvisszaverő prizmák és akusztikus rázóbordák kerültek felfestésre, valamint sebesség-korlátozó táblák kerültek kihelyezésre, ezzel is biztonságosabbá téve dolgozóik hazajutását.

A mai napon a vállalatok jó együttműködésének, valamint a helyi Önkormányzat segítségének köszönhetően 6 kandelábert sikerült vásárolni és üzembe helyezni a közlekedési csomópontban, ezzel is segítve a 86-os főút forgalmát és a munkába közlekedőket.

A 3 gyártó cég hosszú távon számol a jelenlegi telephelyekkel a Jánossomorjai Ipari Parkban, a PEZ Production Europe Kft. következő 3 éves tervében gyártócsarnok és infrastruktura bővítésre készül, az AMB Components Bt. pedig folyamatos profilbővítéssel igyekszik munkavállalóinak hosszú távú, megbízható munkahelyet biztosítani.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.