Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Szeptember 29. 17:56, hétfő | Helyi

Közlekedési csomópont - világítás átadása

Közlekedési csomópont -  világítás átadása

A Jánossomorjai Ipari Park a város és a nagyvállalatok segítségével évről - évre folyamatosan fejlődik.

2014. szeptember 29. hétfőn 11:00 órakor került sor az új közlekedési csomópont világítás átadására, melyen a támogató cégek és az önkormányzat vett részt.

Első lépésként még 2013 nyarán a PEZ Production Europe Kft. (az 1927 óta hires PEZ–cukorkák valamint vitaminozott étrend kiegészítők gyártója), az AMB Components Bt. (a német BINDER csoport tagja), valamint az Ed.Haas Hungaria Kft. (a népszerű pudingok és sütést segítő termékek gyártója) elhatározta, hogy biztonságossá teszik a csomópont két oldalán található buszmegállókat, így az útburkolatba fényvisszaverő prizmák és akusztikus rázóbordák kerültek felfestésre, valamint sebesség-korlátozó táblák kerültek kihelyezésre, ezzel is biztonságosabbá téve dolgozóik hazajutását.

A mai napon a vállalatok jó együttműködésének, valamint a helyi Önkormányzat segítségének köszönhetően 6 kandelábert sikerült vásárolni és üzembe helyezni a közlekedési csomópontban, ezzel is segítve a 86-os főút forgalmát és a munkába közlekedőket.

A 3 gyártó cég hosszú távon számol a jelenlegi telephelyekkel a Jánossomorjai Ipari Parkban, a PEZ Production Europe Kft. következő 3 éves tervében gyártócsarnok és infrastruktura bővítésre készül, az AMB Components Bt. pedig folyamatos profilbővítéssel igyekszik munkavállalóinak hosszú távú, megbízható munkahelyet biztosítani.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 06. 08:03, kedd | Belföld

Kínai támogatást kap a Liberty Dunaújváros

A Liberty technológiai partnere, a CISDI megkapja a pénzügyi támogatást a dunaújvárosi acélműben megvalósuló nagyberuházáshoz - közölte a Liberty hétfőn az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús