Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2019. Július 20. 00:00, szombat | Helyi

Kutyáink kedvenc eledele az Eukanuba

Kutyáink kedvenc eledele az Eukanuba

A számtalan kutyatáp közül kimagaslik egy, amely úgy alkotta meg a receptúráit, hogy azzal figyelembe vette a kutyák életkorát.

A kedvenceink etetésével foglalkozó Eukanuba már 1969 óta van a piacon. Ennyi idő alatt elmondható, hogy kellő tapasztalatra tettek szert, hogy a kutyák számára profi minőségben alkossák meg száraztáp kínálatukat.

Az Eukanuba segít megőrizni a jó kondíciót úgy, hogy csak egészséges hozzávalókat tartalmazó szárazeledeleket engednek piacra kerülni. Elvük az, hogy a kutyák számára is biztosítani kell a megfelelő, ragadozókhoz méltó táplálkozást az életük bármely szakaszán.

A megfigyeléssel tapasztalatra tettek szert

A receptúrák kialakítása előtt megfigyelték 39 labrador életét. A szakemberek arra voltak kíváncsiak, hogy a kutyák egészségét hogy tudják megőrizni hosszú távon. A kísérlet azt igazolta, hogy a megfelelő eledelt elfogyasztva, azok a kutyusok, akik kellő gondoskodásban is részesültek, az elért életkoruk 12 év volt, a vizsgált kutyusok 28%-a pedig kimagaslóan magas kort is elért.

A kapott adatokat kiértékelték, arra támaszkodva hozták létre az Eukanuba szárazeledeleinek receptúráját, amit a megfigyelésre való tekintettel első körben a labradoroknak ajánlottak. Ezt követően szakértők véleményét kérték ki az Eukanuba fogyasztását illetően, akik egybehangzó véleménnyel állították, hogy ezek a szárazeledelek ténylegesen bizonyították, hogy hozzájárulnak a kutyák hosszabb, egészségesebb életéhez.

Több új termék is piacra került az évek során

A neves szakértők (állatorvosok, állattenyésztők) támogatásával kezdett bele az Eukanuba a száraztápok gyártásába. A minőségi értéket képviselő alapanyagok minden esetben első osztályú, leinformálható helyekről származnak. Ezt a gyártó garantálja.

A tápokban található rengeteg értékes állati eredetű fehérje, vitamin, ásványi anyag mind könnyen emészthető a kutyák számára. A Eukanubát fogyasztó kutyák vázizmai, ízületei és csontjai erősek, egészségesek, rugalmasak, a fogazat és az íny ápolt hatást kelt, a karmok, a szőrzet és a bőr pedig egészséges és csillogó lesz.

Mik a főbb hozzávalók?

Az Eukanuba tisztában van azzal a ténnyel, hogy az egyes kutyafajták, sőt a fajtán belüli egyedek igényei is eltérőek lehetnek. A termékek szűrhetőek, így mindenki megválaszthatja a kutyája számára legjobb eledelt, csak meg kell határozni a kutya fajtáját, méretét, életkorát. Egyes fajtáknak külön kifejlesztett saját receptúrával rukkoltak elő, azokkal az összetevőkkel, amik a legoptimálisabbak számukra.

Kétes eredetű hozzávalókat nem tartalmaz egyik termék sem, minden alapanyag szigorú ellenőrzést követően kerül a gyárba.

A fehér húsú állati eredetű fehérjéken kívül a vadak és a különböző halféleségek is a receptúrák részét képezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 29. 13:47, hétfő | PR

K&H: figyelemre méltó véleményt fogalmaztak meg a diákok a magyar oktatásról

Kevesen vannak, akik elismerésre méltónak tartják a színvonalat. Közeledik a felvételik eredményhirdetése, így a leendő gólyák hamarosan saját tapasztalatokat szerezhetnek a magyar felsőoktatás színvonaláról.

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.