Városlista
2024. augusztus 30, péntek - Rózsa

Hírek

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megállapított tényállás szerint 2024. július közepén gépkocsival egy Csongrád-Csanád vármegyei településen közlekedő nő a „STOP” táblát figyelmen kívül hagyta, és ezzel szabálysértést követett el.

A cselekményt észlelő rendőrök intézkedést kezdeményeztek és közölték a nővel, hogy helyszíni bírságot szabnak ki vele szemben, majd adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy el van tiltva a járművezetéstől. Erre tekintettel - a járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt - elő akarták állítani a kapitányságra. Ezt a jármű utasa, egy középkorú férfi meg akarta akadályozni. A férfi kiabálva, indulatosan megindult a rendőrök felé, megállt közvetlenül az egyik hivatalos személy előtt, akit lefejelt. Ezt követően tovább szidalmazta és fenyegette a rendőröket. A nő végül önként beszállt a szolgálati autóba.

A nyomozó ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a – közlekedési bűncselekmény és erőszakos bűncselekmények miatt korábban már kétszer elítélt – férfit, aki beismerte a cselekmény elkövetését.

Az ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé az elkövetőt. Az ügyben a Makói Járásbíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétségének kísérlete miatt 2 év, végrehajtásában 4 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre és 450 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a férfit. Az ügyészség az ítéletet tudomásul vette, míg a terhelt és védője enyhítésért jelentett be fellebbezést.

A cselekményről a szolgálati autó fedélzeti kamerája rögzített felvételt, amely itt érhető el!

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.

2024. Augusztus 18. 08:30, vasárnap | Bulvár

Ifj. Schobert Norbert tartalékos katona lett

A tartalékos kampányban olyan fiatalokat várunk, akik tenni akarnak hazájukért.

2024. Augusztus 16. 07:50, péntek | Bulvár

Megnyílt Magyarország első vidéki Hilton szállodája

Megnyílt Magyarország első vidéki Hilton szállodája: a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre a történelmi városközpontban, a Református Nagytemplom és a Református Kollégium szomszédságában várja csütörtöktől a vendégeit.