Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2016. Március 23. 07:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MTI

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC elnöki posztjáról

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC elnöki posztjáról

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub elnöki posztjáról.

A klub keddi közleménye szerint "az elnökség az egyesületet a jövőben más vezetési struktúrával és a klubmenedzsmenten belüli differenciáltabb munkamegosztással kívánja irányítani, melyben Kelecsényi Ernő nem kíván részt venni. Ezért elnöki mandátuma lejárta előtti lemondással lehetővé teszi, hogy az elnökség már most megkezdhesse az új vezetési struktúra kidolgozását."
Kelecsényi Ernő csaknem ötéves vezetése alatt a klub legsikeresebb időszakát mondhatja magáénak: kétszer nyerte meg a legrangosabb európai kupát, a Bajnokok Ligáját, háromszor a magyar bajnokságot, négyszer a Magyar Kupát, illetve kétszer hódította el a magyar Szuperkupát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.