Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Július 26. 13:51, csütörtök | Sport
Forrás: Lódi Renáta, az MTI különtudósítója jelenti

London 2012 - Ki gyújtja meg a lángot?

London 2012 - Ki gyújtja meg a lángot?

A pénteki ünnepélyes megnyitó közeledtével egyre izgalmasabbá válik a kérdés, vajon ki gyújtja meg a lángot az XXX. nyári olimpián, Londonban. A brit fogadóirodák nyereményszorzói alapján a legendás evezős, Sir Steve Redgrave a legesélyesebb.

A szigetországban rendkívül népszerű, 50 éves sportember 1984 és 2000 között sorozatban öt ötkarikás játékokon nyert aranyérmet Nagy-Britanniának kormányos nélküli kettesben és négyesben. A második az esélyesek listáján a 83 esztendős Sir Roger Bannister, aki sportszempontból arról nevezetes, hogy elsőként futotta le négy percen belül az egymérföldes távot. Akik rájuk fogadnak, minimális nyereményre számíthatnak.
A futballsztár David Beckham négyszeres pénzt érhet a rá tippelőknek, a tízpróbában kétszeres olimpiai bajnok, volt világcsúcstartó Daley Thompson szerepvállalását pedig hétszeres oddsszal adják. Arra is lehet fogadni, hogy a brit királyi család egyik tagja gyújtja meg a lángot, ha így történik, az nyolcszoros nyereményt hoz majd.
A lista végén Eddie Edwards, ismertebb nevén "Eddie, a Sas" áll, rá 500-as nyereményszorzóval lehet tippelni. A brit síugró 1988-ban, a Calgaryban rendezett téli játékokon vált világhírűvé, miután teljesen amatőrként normál- és nagysáncon is elindult, és - szinte az életéért küzdve, az utolsó előttitől is jelentősen elmaradva - utolsó lett.

Címkék: Olimpia-London2012

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

El-selejtező - Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks

A MPaksi FC 2-0-ra nyert a román Corvinul Huneodara vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szerepl

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

Kékszalag - Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 56. tókerülő versenyt

A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden.

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.