Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2016. Május 14. 08:05, szombat | Helyi
Forrás: MKC SE

Magabiztos győzelem a viharsarki rangadón

Magabiztos győzelem a viharsarki rangadón

A bajnokság végső szakaszában egy újabb siker révén őrzi csapatunk továbbra is veretlen státuszát. Ráadásul csajok ezúttal is bizonyították, hogy milyen összehangolt és eredményes csapatjátékra képesek.


Kimondottan jó első félidőt könyvelhettünk, aminek során bravúros kapusteljesítmény és erős csapatmunka révén irányítottuk a játékot. Igaz segítségünkre volt, hogy a csabaiak viszonylag sok technikai hibával játszottak. Ezeket persze részben kikényszerítettük, részben pedig maguknak köszönhették. Így a szünetig nem is volt kivetni való, lényegében harminc percen keresztül három-négy gólos előnnyel diktáltunk. A második játékrész első tizenöt perce során aztán kissé megakadt a támadójátékunk. Jelentős gólcsendet követően csak a negyvenötödik perc környékén tértünk magunkhoz. Akkor viszont olyannyira, hogy az utolsó tíz-tizenkét percben már nem is voltunk közvetlen veszélyben. Két-három góllal mentünk a csabaiak előtt, a látható végeredmény pedig egy időntúli hétméterest követően állt be. Ismét bebizonyították csajok, hogy hatalmas szívvel tudnak játszani és átütő csapatmunkára képesek. Most egyet szusszanunk, aztán már készülünk is az utolsó előttünk álló fordulóra, hiszen több szempontból is nagyon fontos meccs vár ránk! – tette hozzá Varga József vezetőedző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 03. 09:02, szombat | Belföld

Változik több térségben a Volánbusz menetrendje augusztus 17-től

Több térségben menetrendi módosítások lépnek életbe augusztus 17-től a Volánbusznál - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés