Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2012. November 03. 08:30, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Magyar embercsempészt és négy koszovói migránst tartóztattak fel Hegyeshalomnál

Magyar embercsempészt és négy koszovói migránst tartóztattak fel Hegyeshalomnál

Négy koszovói albán férfit és egy őket személygépkocsival szállító magyar sofőrt tartóztattak fel a hegyeshalmi átkelőnél csütörtökön.

Négy koszovói albán férfit és egy őket személygépkocsival szállító magyar sofőrt tartóztattak fel a hegyeshalmi átkelőnél csütörtökön a mosonmagyaróvári határrendészek.

A migránsok koszovói személyi igazolvánnyal rendelkeztek, azonban nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat és továbbutazásuk feltételeit. Ellenük idegenrendészeti eljárás indult.
A 47 éves járművezető meghallgatásakor elmondta, hogy egy szerb férfi bízta meg a migránsok szállításával. A koszovói albánokat Magyarország területén, a szerb határszakaszon vette fel autójába. Célállomásuk az osztrák főváros volt. Ezer eurót kapott volna a sikeres fuvarért a migránsok Bécsbe szállítását követően.
A tököli autóvezető ellen embercsempészés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a mosonmagyaróvári rendőrkapitányság
.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 12. 14:15, hétfő | Sport

Aranyos hétvége a Histo Cup-on!

A Vasárnapi futamokon nem találtak legyőzőre Kermor-os pilóták!

2024. Augusztus 12. 08:03, hétfő | Sport

Gulyás aranyával zárult a magyar szereplés

Gulyás Michelle parádés teljesítményt nyújtva aranyérmet nyert, Guzi Blanka pedig a kombinált számban jelentősen előrelépve negyedik lett a párizsi olimpia öttusaversenyén, a magyarok ezzel az éremmel zárták az ötkarikás játékokat.