Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2022. Szeptember 07. 15:02, szerda | Külföld
Forrás: mti

Magyar mentőautó személyzete nyújtott elsősegélyt Kolozs megyében

Magyar mentőautó személyzete nyújtott elsősegélyt Kolozs megyében

Magyar mentőautó személyzete nyújtott elsősegélyt szerdán az A3-as észak-erdélyi autópálya Kolozs megyei szakaszán történt baleset áldozatainak - közölte az Agerpres hírügynökség.

Az A3-as autópálya Torda-Gyalu szakaszán Szind település közelében szerda délelőtt egy személygépkocsi a szalagkorlátnak csapódott, felborult, és a pályán kívül az oldalára fordulva állt meg.

A baleset helyszínére egy magyarországi és egy brassói mentőautó érkezett elsőként, amelyek véletlenül a pályának épp azon a szakaszán haladtak. Mindkét mentő megállt és személyzetük elsősegélyt nyújtott a baleset két női áldozatának. Az áldozatok nem szenvedtek súlyos sérüléseket, de a később helyszínre érkező tordai rohammentősök kórházba szállították őket.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 05. 07:51, hétfő | Külföld

Ukrán elnök: megérkeztek az első F-16-osok

Volodimir Zeleszkij ukrán elnök megerősítette vasárnap, hogy megérkeztek az első F-16-os vadászgépek Ukrajnába.

2024. Augusztus 05. 07:49, hétfő | Külföld

Palesztinbarát feliratot festettek Anne Frank szobrára Amszterdamban

Amszterdamban vörös festékkel \"Szabad Gáza\" feliratot festettek Anne Frank szobrának talapzatára, a város déli részén található Merwedeplein nevű negyedében található szobrot ebben a hónapban másodszor rongálták meg

2024. Augusztus 03. 08:57, szombat | Külföld

OKF: megkezdték a beavatkozást a magyar tűzoltók Észak-Macedóniában

Megkezdték a beavatkozást a magyar tűzoltók Észak-Macedóniában, az ország délnyugati részén; Breznicában, egy nemzeti parkban vetik be őket. Az 1200 méter magas hegységben egy falut kell megvédeniük

2024. Augusztus 02. 07:56, péntek | Külföld

Zelenszkij: Oroszországnak részt kell vennie a következő béketárgyaláson

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint \"az egész világ\" - beleértve Ukrajnát is - azt szeretné, ha Oroszország részt venne a következő békecsúcson.