Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2023. Május 16. 16:13, kedd | PR
Forrás: (x)

Maradj divatos a várandósság alatt az igazán elegáns női kabátokkal és kismamaruhákkal

Maradj divatos a várandósság alatt az igazán elegáns női kabátokkal és kismamaruhákkal

Amikor babát várunk, akkor okvetlenül is felmerül a kérdés, hogy vajon hogyan fogunk csinosan és divatosan öltözködni majd?

Régen erre egyszerű volt a megoldás, hiszen a melegítő és a zsákruha szerű öltözet mellett túl sok választék nem akadt. Manapság azonban egész divatházak épültek a kismamák igényeire szebbnél szebb kollekciókkal.

Csodás kabátok kismamáknak – hogyan válasszunk?

Ma már nem kell amiatt aggódnunk, hogy hatalmas pocakkal nem találunk tökéletes kabátot. Sok márka készít úgy kismama kabátokat, hogy azok később is viselhetőek. Ugyanakkor még több márka készít olyan trendi kismama kabátokat, amelyek stílusosak és tökéletesen állnak a növekvő pocaknak is. Viszont ha nem akarunk kifejezetten kismama kabátot, akkor sincs ok az aggodalomra. A most trendi oversize kabátokat kismamaként és utána is nyugodtan viselhetjük. Az ilyen kabátokba jól belefér a kerekedő has, ugyanakkor nem fog rosszul állni rajtunk emiatt. Ha pedig az oversize annyira nem vonz minket, egyszerűen olyan kabátot válasszunk, amelynek állítható a derékvonala. Az ilyen kabátoknál általában hátul van egy gombolható pánt, ami egyben díszpántként is funkcionál. Ugyanakkor a megkötős kabátokat is érdemes kipróbálnunk. Sok közöttük ugyanis a megkötéssel állítható méretű. Ha még nem találtuk meg a tökéletes kabátot, itt csodásakat találunk például: https://answear.hu/h/elegans-noi-kabat. Itt bőven akadnak olyan fazonok, amelyek tökéletesek lehetnek a kismamasághoz.

Milyen kismama ruhákat találunk idén a kínálatban?

A kabát mellé természetesen a ruházat is foglalkoztatja a kismamákat. Ilyenkor nyáron a legjobb választás, ha valamilyen csinos ruhát viselünk. Ez nemcsak jól szellőzik, de nem nyomja a pocakot és könnyedén fel tudjuk kapni, illetve levenni. Ennek még a várandósság elején nem lesz jelentősége, de a vége felé valószínű minden kismama áldani fogja a könnyen levehető kismama ruhákat. Ezek a könnyed, finom pamut anyagú ruhák nagyon trendi színekben és fazonokban kaphatóak a kismamák számára. Ráadásul nem csak áldott állapotunkban viselhetjük őket, hanem utána is, mivel a fazonjuk pont olyan, amit bárki szívesen viselne. Például a Red Valentino vagy az Answear Lab ruhái pont olyanok, amik kismamaként és trendi hölgyként is megállják a helyüket. A https://answear.hu/h/kismamaruha linkre kattintva elérhetjük őket. Kismama ruhának egyébként választhatunk bátran olyan fazonokat is, amelyek egyébként nem kismama ruhának készültek. Sok női ruha stílus idén kifejezetten bő ruházatot jelent. Ugyanakkor már egy klasszikus – nem deréknél húzott – maxiruha is rendkívül kényelmes lehet kismamaként még akkor is, ha már az utolsó trimeszterben vagyunk. Választhatunk tunikákat és pólóruhákat, amiket espadrilles-szel vagy egy kényelmes sneakerrel viselve tudunk egyszerre lazává és csinossá tenni. Az ingruha pedig szintén egy jó megoldás lehet, akár úgy is, ha azt övvel viseljük. Ha ugyanis az övet nem szorítjuk meg teljesen, akkor nem kell aggódni, a pocakunk biztonságban lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 25. 14:05, csütörtök | PR

Nyugdíjas házakban javítanak, karbantartanak

Meghívásos közbeszerzési pályázaton nyert ingatlanok javítását, karbantartását jelentő munkákat a Jánosik és Társai Kft.

2023. Május 25. 09:45, csütörtök | PR

K&H: a Furfangos forintok, az A-PRO-K, a Szerencsetallérok és a Pénzt vagy életet csapat nyerte a vetélkedőt

több mint 8700 diák vett rész a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn

2023. Május 17. 10:50, szerda | PR

Pokorny Lia, Geszti Péter és más sztárok erősítik a 10 millió Fa 1%-os kampányát

Idén lesz négyéves a még mindig kezdeti lendületével robogó 10 millió Fa közösség, amely mint alapítvány, más ilyen szervezetekhez hasonlóan végre maga is gyűjtheti az adók 1 %-át.

2023. Május 12. 13:49, péntek | PR

Allergia vizsgálat

Allergia vizsgálat vérből – a pollen és ételallergia felderítésére