Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. December 06. 08:19, kedd | Bulvár
Forrás: hajdupress.hu

Maradj Talpon: Gundel is nagyot nézett -ide esnek a játékosok! Videó!

Maradj Talpon: Gundel is nagyot nézett -ide esnek a játékosok! Videó!

Napról napra népszerűbb a Magyar Televízió új vetélkedője, a Maradj Talpon. De hogy hová esnek a játékosok, az továbbra is titok.

Rengetegen estek már bele a Maradj talpon! süllyesztőjébe az elmúlt két hónapban. Az interneten különböző teóriák keringenek, hogy vajon mi is lehet odalent. 

Gundel Takács Gábor szerint sok játékos külön várja, hogy leeshessen a lyukba. A legérdekesebb ilyen helyzet az volt, amikor egy ellenfél játékos azt mondta már a játék előtt, hogy tulajdonképpen őt nem érdekli senki, ő szeretne leesni. Az, hogy ezt valaki ennyire direktben megmondja, azért az egészen váratlan – mesélte a műsorvezető.

Bár a leesés teljesen veszélytelen, csak 18 és 55 év közöttiek, 190 centiméternél alacsonyabbak és 100 kilónál könnyebbek vehetnek részt a játékban. A szív- és érrendszeri betegség és az ízületi probléma ugyancsak kizáró ok. A játék készítői szerint a Maradj talpon! különlegessége a titok, hogy hova esnek a játékosok.

Nézze meg, hová esnek a játékosok!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.