Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Június 24. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Íme, a világ legbetegebb rajongója

Íme, a világ legbetegebb rajongója

Egy angol úriember annyira szerelmes Miley Cyrusba, hogy az egész testét teletetováltatta a tinisztárral.

A rajongók sok mindenre képesek, hogy tisztelegjenek kedvenceik előtt. Pár elvetemült viszont biztosan orvosi segítségre szorul, mert ők már kívül esnek az egészséges sztárbálványozás határain. Egy angol férfi például Miley Cyrust imádja annyira, hogy a teste minden pontján van egy, az énekesnővel kapcsolatos tetoválása. A MileyCyrusCarlként ismert fanatikus többek közt a magamutogató tinisztár arcmását, aláírását, nevét, és néhány dalcímét varratta magára. Összesen tizenöt remekmű díszíti a bőrét, de már tervbe vette a következőt.

Carl emellett Twitter profilját is annak szentelte, hogy csodás bókokat szórjon kedvencének, és éltesse szépségét. Pedig inkább arra kéne rákeresnie az interneten, hogy mi az a Led Zeppelin vagy Madonna. Csak, hogy normális zenét is halljon. Illetve egy Led vagy Madge tetoválást nem kéne majd húsz év múlva megmagyaráznia, hogy mi vagy ki is az pontosan, mert senki nem ismeri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.