Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2013. Április 01. 15:09, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Megbukott a kerékpár „karaván”

Megbukott a kerékpár „karaván”

Lopott kerékpárok, erővágók kerültek elő a Boxer utas- és csomagteréből. A közeli bozótosban „frissen” levágott kerékpárzárak és lakatok hevertek.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére az elmúlt napokban, hogy Mosonmagyaróvár és Levél között ismeretlenek pakolnak vasat egy furgonba.

A kiérkező járőrök az 1. sz. főút egyik bekötő útjánál egy Peugeot Boxert és annak két utasát vonták ellenőrzés alá. A tolcsvai illetékességű férfiak várakozásukat azzal magyarázták, hogy járművük elromlott. A tehergépkocsi átvizsgálását követően, annak csomagterében 20 db kerékpárt találtak a rendőrök. Eredetükről az egyik férfi úgy nyilatkozott,, hogy azokat 2.500 Euró értékben vásárolták török vendégmunkásoktól. Tudomása szerint a kétkerekűek Hollandiából származnak.

A két férfi „meséje” gyorsan megdőlt. A jármű első ülése alól erővágók kerültek elő, míg a környék tüzetes átvizsgálása során, a kisbusztól távolabb „frissen” levágott lakatok és kerékpár zárak hevertek a bozótosban.

A rendőrök a kerékpárokat és a bűncselekményhez használt eszközöket lefoglalták. A két férfi ellen orgazdaság megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 11. 09:45, vasárnap | Belföld

Meteorológia: jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani, a hétvégén markáns hidegfront érkezhet

Jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani Magyarország döntő részén, majd a következő hétvégén markáns hidegfront érkezhet - derül ki a HungaroMet Zrt. szombat délutáni videójából.

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Életmód

A Perseida meteorraj Magyarország felett