Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2022. Június 23. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: police.hu

Megfojtotta férje szeretőjét egy asszony Tiszadadán

Megfojtotta férje szeretőjét egy asszony Tiszadadán

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán azt az asszonyt, aki a gyanú szerint megfojtotta férje szeretőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán június 18-án.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint a nő férje szerelmi viszonyt folytatott a sértettel, amiről a nő tudomást szerzett, féltékenységének pedig többször is hangot adott. Az asszony június 18-án délután egy Szabolcs megyei házban a férjét és a sértettet az ágyban találta.

A nő ütni kezdte riválisát, majd egy hamutartóval fejbe vágta öltözködő férjét, aki elmenekült a helyszínről. A nő ezután folytatta a másik nő bántalmazását, majd puszta kézzel megfojtotta. A sértett a helyszínen meghalt.

Az MTI információi szerint az eset Tiszadadán történt.

A sajtószóvivő megjegyezte, a bíróság szerint fennáll a veszélye annak, hogy az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított szabadlábra helyezése esetén megnehezítené a bizonyítást, az eljárásban részt vevő tanúkat és más személyeket befolyásolná, ezért elrendelte letartóztatását.

A végzést az ügyészség tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.