Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Augusztus 24. 07:23, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress

Meghosszabbítja a MÁV a hőség miatt a vízosztást és a pótjegyek díjmentességét

Meghosszabbítja a MÁV a hőség miatt a vízosztást és a pótjegyek díjmentességét

Meghosszabbítja a MÁV-START Zrt. a rendkívül meleg időjárásra való tekintettel augusztus 26-ig, péntekig a hőség kapcsán hozott intézkedéseinek érvénytartamát.

Ennek értelmében szerdán, csütörtökön és pénteken délelőtt 11 órától délután 17 óráig 220,- és 400,- Ft helyett díjmentesen szolgáltatja ki a vasúttársaság az InterCity vonatokra szóló pótjegyeket.

A döntés értelmében folytatódik péntekig a tizenegy nagyobb vasútállomáson, továbbá a közlekedő étkezőkocsikban az ásványvízosztás is. Az utasok a Keleti, a Nyugati, a Déli, a miskolci, a szegedi, a szombathelyi, a debreceni, a pécsi, a szolnoki, a nagykanizsai és a nyíregyházi állomáson a peronokon tudják átvenni az ásványvizet a rendelkezésre álló készlet erejéig. A MÁV-START Zrt. a hőség kapcsán hozott intézkedések érvénytartamának további meghosszabbításáról a várható időjárás-előrejelzések függvényében pénteken hoz döntést. A vasúttársaság az esetleges kellemetlenségek, késések miatt utasai megértését és türelmét kéri.

OrientPress Hírügynökség

Címkék: MÁV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.