Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Február 04. 17:45, csütörtök | Helyi

Megkezdték az oltásokat a KESZI intézményeiben

Megkezdték az oltásokat a KESZI intézményeiben

Megkezdték a KESZI intézményeiben élők és az ott dolgozók oltását január 29-vel. Eddig összesen 46 bentlakót és 38 munkatársat oltottak, de a héten harminc, az alapszolgáltatásban dolgozó oltását is megkezdték.

Az oltás során a KESZI-hez tartozó idősek és hajléktalanok bentlakásos intézményeiben élőket és az ott dolgozókat oltották be, öszesen 84 főt. "Ez arányaiban nem egy magas szám, azonban az elmúlt időszakban többen is átestek, mind a bennlakók, mind pedig a dolgozók közül a koronavíruson, valamint a lakók két héttel ezelőtt kapták meg az influenza elleni védőoltást, ami után ki kell várni négy hetet" - mondta el Csiba Erzsébet, a KESZI intézményvezetője.

Nem csak a bentlakásos intézmények dolgozóit, hanem a szociális ellátás alapszolgáltatásban résztvevő munkatársakat oltását is megkezdték a héten, ennek keretében összesen harminc főt oltanak be a szakemberek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.