Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Február 28. 08:41, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Meglopták a mosonmagyaróvári hajnyírókat gyártó céget - interneten árulták a gépeket.

Meglopták a mosonmagyaróvári hajnyírókat gyártó céget - interneten árulták a gépeket.

A vállalat még 2021. februárban tett feljelentést, hogy az általuk gyártott termékek közül több új fejlesztésű készüléket budapesti és monori magánszemélyek hirdetnek kiskereskedelmi ár töredékéért internetes portálokon.

A rendőrség a nyomozás során megállapította, hogy a készülékeket az egyik alkalmazott, egy 29 éves mosonmagyaróvári férfi árulta. Később egy közúti ellenőrzésen a cégnél dolgozó férfi, 25 éves helybeli ismerősénél a rendőrök a csomagtérben több tucat hajnyírót találtak. A nyomozók megállapították, hogy a megtalált termékek a cégtől származnak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki. 29 éves társánál szerdán tartottak házkutatást. A rendőrök lopás miatt nyomoznak, az ügy további részleteit szakértők bevonásával vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.