Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. December 19. 11:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: manna.ro

Megrohamozták a nudisták a szibériai fürdőhelységet

Megrohamozták a nudisták a szibériai fürdőhelységet

A szibériai Sheregeshben bárhová nézel, pucér melleket és fütyiket látsz. A szokatlanul enyhe időjárás levetkőzteti a világ nudistáit.

Megrohamozták a nudista turisták a szibériai Sheregesh fürdőhelységet. Nem érdekli őket, hogy odakint mínusz 26 Celsius fok van, és egy átlagos embernek már egy séta gondolatától is megfagy a vér az ereiben, egy szál sapkában flangálnak a férfiak és a nők a strandon.

Ha megunták a fürdést, a hóban hemperegnek, napoznak, és ha fáznak, tüzet gyújtanak, de semmiképp sem mennek be a házba.

Úgy tartják, ez a “banya” nevű szibériai hagyomány a leghatékonyabb immunerősítő módszer.

Oroszországban január 20-a után, a régi ortodox egyház vízkereszt ünnepe után szokás a jéghideg vízben fürdeni, de idén nagyon enyhe a szibériai tél.

A kutatók a globális felmelegedés számlájára írják, hogy máskor akár mínusz 47 fokig is lecsökken a hőmérséklet, most csak a mínusz húsz körüli értékeket mutat a hőmérő.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.