Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2018. Október 18. 11:51, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Mégsem vonul vissza Michael Bublé

Mégsem vonul vissza Michael Bublé

Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

Bublé elmondta: nem tervezi, hogy mostanában visszavonulna. Az erről szóló hírek a Daily Mailben a múlt héten megjelent interjú nyomán terjedtek el. A lapban ugyanis azt írták, hogy november 16-án megjelenő új albuma után visszavonul. Ennek indoka pedig Noah fia rákbetegsége.

A zenész kedden az AP hírügynökségnek adott interjújában leszögezte: addig marad a pályán, amíg a haláláról szóló hírek meg nem jelennek, bár valószínűleg azok is álhírek lesznek.

A kanadai énekes két évig volt távol a zenei színpadtól, hogy több időt tölthessen családjával, mielőtt nyolcadik stúdióalbumát felvette. Bublénak és feleségének, Luisiana Lopilato színésznőnek három gyermeke van, a két fiú, Elias és Noah után júliusban született meg kislányuk, Vida Amber Betty.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.