Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2011. Május 22. 14:44, vasárnap | Kék hírek

Megtalálták a gyulai pszichiátriáról eltűnt lányok egyikét

Megtalálták a gyulai pszichiátriáról eltűnt lányok egyikét

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai pénteken éjjel háromnegyed 1 körül megtalálták a gyulai pszichiátriáról több mint egy héttel ezelőtt eltűnt két lány egyikét. Őt visszaszállították a kórházba.

Mint a Független Hírügynökség csütörtökön a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása nyomán beszámolt, még május 12-én eltűnt Gyuláról, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház pszichiátriai osztályáról egy 14 és egy 15 éves lány. Ezért a rendőrség nagy erőkkel kereste H. Helénát és és H. Renátát.

A 15 éves H. Helénát péntek éjjel 1 óra körül a rendőrök megtalálták, visszaszállították a kórházba. A rendőrség tájákoztatása szerint a lány sérelmére nem követtek el bűncselekményt.

Független Hírügynökség

Címkék: bűnözés, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Kék hírek

13 és 16 éves fiatalok bántalmaztak életveszélyesen egy férfit

Az Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik 2022. év novemberében, Oroszlányban bántalmaztak egy hajléktalanként élő férfit.

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Kék hírek

Esztergomi robbantás - Hajdu János: a kommandósok a szakmai protokoll szerint jártak el

Az ügyészség szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben életét vesztette egy rendőr - mondta a TEK főigazgatója.

2023. Szeptember 21. 07:53, csütörtök | Kék hírek

Esztergomi robbantás - egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során.

2023. Szeptember 20. 14:34, szerda | Kék hírek

Veszélyes hobbi - Világháborús robbanóanyagokat gyűjtött egy férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki pusztaszabolcsi házában II. világháborús robbanótesteket és robbanóanyagokat gyűjtött.