Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. Május 22. 14:44, vasárnap | Kék hírek

Megtalálták a gyulai pszichiátriáról eltűnt lányok egyikét

Megtalálták a gyulai pszichiátriáról eltűnt lányok egyikét

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai pénteken éjjel háromnegyed 1 körül megtalálták a gyulai pszichiátriáról több mint egy héttel ezelőtt eltűnt két lány egyikét. Őt visszaszállították a kórházba.

Mint a Független Hírügynökség csütörtökön a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása nyomán beszámolt, még május 12-én eltűnt Gyuláról, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház pszichiátriai osztályáról egy 14 és egy 15 éves lány. Ezért a rendőrség nagy erőkkel kereste H. Helénát és és H. Renátát.

A 15 éves H. Helénát péntek éjjel 1 óra körül a rendőrök megtalálták, visszaszállították a kórházba. A rendőrség tájákoztatása szerint a lány sérelmére nem követtek el bűncselekményt.

Független Hírügynökség

Címkék: bűnözés, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.