Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2017. Május 16. 05:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Megyei rangadó az M4 Sporton

Megyei rangadó az M4 Sporton

A sereghajtó legyőzése után újabb feladat vár a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyekre, akik kedden a friss Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC otthonába látogatnak.

A hazaiak bajnokavatásra készülnek kedden, hiszen ha behúzzák az MKC elleni mérkőzést – amire minden esélyük megvan, - akkor hat pontos előnyre tesznek szert a Ferencvárossal szemben. Ezt ugyan papíron még ledolgozhatnák a fővárosiak a hátralévő három fordulóban, de a jobb egymás elleni eredmény miatt előzni már nem tudna a Fradi, így megint Görbicz Anitáék lennének a bajnokok.

A két csapat lehetőségei és játékoskerete között szakadéknyi a különbség, így nyilván az óváriak számára nem a győzelem a cél, sokkal inkább a tisztes helytállás. Lakatos Ritára és Dombi Lucára ebben a szezonban már nem számíthat Varga József, így pedig még nehezebb dolga lesz a vendégeknek a világ legjobb csapata ellen.

Az egy hetet a BL serleget elhódító Győr második nagy címét is megszerezheti kedden, ez pedig azt jelentené, hogy Ambros Maritnék megvédenék bajnoki elsőségüket!

Jó hír a szurkolók számára, hogy a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, így azok is megnézhetik a lányokat, akik nem tudnak kilátogatni az Audi Arénába. A mérkőzés a tv közvetítés miatt az eredeti időpontnál két órával később, 20:00-kor kezdődik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.