Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Szeptember 08. 13:34, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Mentősökre támadt egy ittas 74 éves férfi

Mentősökre támadt egy ittas 74 éves férfi

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 74 éves férfi ellen indítottak közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A mentőszolgálat munkatársai kértek segítséget július 6-án kora este a rendőröktől, mert egy 74 éves férfi kórházba szállítása közben agresszívvá vált, és a mentőautó egyik ablakát rugdosni kezdte. Az erősen ittas férfit a mentőápoló és a gépkocsi vezetője is igyekezett megnyugtatni, azonban az elkövető mindkét mentőst – egyiket fejen, másikat vállon – megrúgta, akik könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki kétrendbeli közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki kihallgatása során elmondta, hogy ittas volt, és az esetről semmire nem emlékszik.

A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Címkék: Bonyhád, mentő, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.