Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. November 05. 14:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Kezd beleőrülni az anyaszerepbe Victoria Beckham. Csak a kislányával hajlandó foglalkozni, a fiait és a férjét teljesen elhanyagolja. A környezetében élők is megdöbbenve figyelik a focistafeleség viselkedését.

- Harper édes kisbaba, de nem teljesen normális az, amit Victoria művel vele. Valósággal szerelmes a lányába. Persze azt mindenki tudta, hogy egész életében kislányt szeretett volna, de akkor is túlzás ez. A fiait sosem rajongta körbe ennyire - nyilatkozott egy bennfentes az egyik magazinnak.

Victoria mindenhová magával cipeli pár hónapos kislányát.- Kezd teljesen bekattanni! David persze őrjöng, mert néha még neki sem hajlandó átadni a lányát. De ami még aggasztóbb: a fiúk viszonya is teljesen megromlott az anyjukkal. Úgy érzik, hogy Victoria nem szereti őket, s emiatt nem törődik velük, miközben Victoria tökéletes anyának tartja magát.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.