Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2011. Június 14. 04:44, kedd | PR

Miért pont (k)ő?

Miért pont (k)ő?

A válasz sokunk számára teljesen egyértelmű. Mi, akik már tapasztaltuk, hogy a természet milyen változatos és megismételhetetlen gyöngyszemeket képes alkotni, nem gondoljuk, hogy a kő rideg, komor. Naponta csodáljuk szépségét, amikor a re

Amikor kinyitom a különféle nagyáruházak promóciós újságait, melyek a legjobb áron, a legjobb minőséget kínálják mindig, minden körülmények között, elgondolkodom. Mindenféle minőségi kritika nélkül, de biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb is? Talán igen, talán nem, de abban biztos vagyok, hogy sokan megalkuszunk, mivel egyrészt nincs időnk utánajárni, másfelől úgy gondoljuk, egyéb megoldás szóba sem jöhet, hiszen ami nem tucat, az manapság már luxus.

De akkor mi van az egyedi elképzelésekkel, mi van azzal a ténnyel, hogy a lakás, amiben élünk, minket tükröz, hogyha a szomszéd konyhájába lépve ugyanaz a látvány fogad? Ennyire egyformák lennénk? Nem, nem hiszem, ezért büszkén tapasztalom, hogy mind többen jövünk rá, hogy egy kicsit nagyobb ráfordítással, sokkal inkább a magunk képére formálhatjuk az otthont, amelyben élünk, és amelyben gyermekeinket kívánjuk felnevelni.

De mik is a lehetőségek? A folytatásból kiderül...

Folytatás nemsokára!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 12:00, kedd | PR

Mennyibe kerül egy weboldal napjainkban?

Ha egy vállalkozásnak van saját weboldala, az számos előnnyel jár. Először is, egy weboldal hatékony digitális jelenlétet biztosít, amely elérhetővé teszi a céget potenciális ügyfelek és partnerek számára világszerte.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését