Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Augusztus 04. 21:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Migrációs hírek a megyéből

Migrációs hírek a megyéből

Két vonaton négy külföldit fogtak el.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2013. augusztus 1-jén este Hegyeshalom vasútállomáson kilépő nemzetközi gyorsvonat ellenőrzése során három grúz állampolgárt igazoltattak.

Másnap, azaz 2013. augusztus 02-án reggel a rendőrök - az osztrák szervekkel közösen - Hegyeshalom nemzetközi vasútállomáson egy Ausztriába tartó vonatot és utasait ellenőríztek. A vonat utasai köztül egy algír férfi egy kizárólag a debreceni Befogadó Állomás területére érvényes azonosító kártyát adott át az intézkedőknek.

A két napon igazoltatott négy migráns úti célja Ausztria volt, azonban a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek, ezért a rendőrök a három grúz és algériai állampolgárt tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.