Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. November 18. 07:41, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoVárosok

Mit tud Justin Bieber?

Mit tud Justin Bieber?

Tati Neves brazil származású modell szerint Bieber „jól megáldott” és eszméletlen jól néz ki meztelenül.

Azt csiripelik a madarak, hogy Tati Neves (brazíliai modell és bodybuilder) és Justin Bieber összemelegedett. Ha nem is hosszabb távon, de egy rövid kaland erejéig biztosan. Honnan indult a feltételezés? A 27 éves modell feltett az internetre egy 15 másodperces videót, ahol az énekes alszik. A modell miközben kisétál a szobából csókot dob az alvó srácnak. Persze el is kapták Tati Neves-t, ugyan már, mi történt közöttük. A brazíliai szépség állítja, igen, együtt aludtak Bieberrel (20), sőt pár intim részletet is elfecsegett a The Sun riporterének.: „Hidd el nekem, elég jól megáldották odalent- és nagyon jó az ágyban. A férfinak tudnia kell mit tegyen, hogy jól érezzem magam. Justin tudta ezeket, és még többet is.”

És ha nem érnénk be ezekkel az infókkal, még többet is megtudhatunk arról a bizonyos estéről:

„ A buliban közeljött hozzám, a nyakamhoz hajolt és megcsókolt a fülem mögött. Egyfolytában szemezett velem, és a fülembe súgta, hogy szívesen megnézne fehérneműben.” – meséli Tati Neves. Hozzátette még, hogy ez az este számára az élete legjobb pillanatai közé tartozik. „ Csodálatos és felejthetetlen volt ez az éjszaka. Justinnak szuper teste van és nagyon szexi meztelenül.” – áradozott a modell.

Csak egyszeri kaland volt? Vagy netán kapcsolat lehet belőle? Erről nem szól az interjú.

Úgy néz ki ez a Bieber srác tudhat valamit.

Íme Tati Neves videója:

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.