Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Október 28. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Mosonmagyaróvár, Gyári út korszerűsítés kivitelezési munkáival kapcsolatos tájékoztató

Mosonmagyaróvár, Gyári út korszerűsítés kivitelezési munkáival kapcsolatos tájékoztató

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata beruházásában megkezdődik a Mosonmagyaróvár, Gyári út korszerűsítés (útfelújítás és parkolóépítés) építési munkáinak kivitelezése.

Kialakításra kerül a Gyári út páratlan oldalán 68 parkolóhely, valamint a meglévő útburkolat is megújul. A kivitelezésre kiírt közbeszerzést a STRABAG Általános Építő Kft. nyerte. Az építési munkák 2017. október 24-ét követően indulnak.

A várható befejezés: 2017. december eleje. Az építés ideje alatt részleges és teljes útlezárásokra kell számítani a Gyári úton. A kivitelező és az Önkormányzat kéri az utat parkolásra használókat, továbbá az érintett ingatlanok tulajdonosait, hogy a kivitelezési munkák ideje alatt a parkolást saját ingatlanon belül szíveskedjenek megoldani, illetve a közelben meglévő parkolókat használják ezen időszak alatt.

A Gyári úton hagyott gépjárműveket a Mosonmagyaróvári Önkormányzati Rendészet elszállíttatja a munkák folyamatos biztosítása érdekében.

A Kékcinke óvoda Gyári úti tagintézménybe járó kisgyermekek szüleit kérjük, hogy lehetőség szerint távolabbi parkolókat vegyenek igénybe!

A Gyári úton érintett lakossági hulladék-, zöldhulladék elszállítása előreláthatólag a szokott időben történik, amennyiben más időpontban válik szükségessé, az érintett lakosokat értesítik.


A forgalmas Gyári út felújítása várhatóan megterheli a környező lakóutcák forgalmát is, ezért kérik a lakosság fokozott türelmét és megértését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.